SPRING COLLECTION

SAVE UP TO 50 % OFF

COLLECTION

SAVE UP TO 50 % OFF

Категории

Нови производи

Известете ме

За жал, овој производ (Блуза) е или привремено без залиха или нема доволно залихи за да ја исполни бараната количина. Ве молиме, доставете ја вашата е-адреса ако сакате да бидете известени кога пристигнуваат нови акции за овој производ.

Ви благодариме!

Doka Textil

  • ADD.  Marshal Tito bb, Josifovo 2462, Valandovo, RM
  • TEL.  +389 78 287 384
  • MAIL. contact@dokatextil.mk

Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.